18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ραντεβού με φίλους και υποστηρικτές στο κέντρο του Αιγίου

Ραντεβού με τους φίλους του σε κεντρικό καφέ του Αιγίου έδωσε χθες Παρασκευή 22 του μηνός -το απόγευμα- ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με το Συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους», Λυκούργος Σταυρουλόπουλος

Οι δεσμοί του γνωστού Οικονομολόγου με την Αιγιάλεια είναι γνωστοί. Ο παππούς του είχε διατελέσει δήμαρχος δύο φορές στην πόλη ενώ ο ίδιος επισκέπτεται τακτικά συγγενείς και φίλους στην ευρύτερη μάλιστα περιοχή της Αιγιαλείας. Στον τόπο της συνάντησης, το Jimmy’s Cafe (στην Κλεομένους Οικονόμου και Πετμεζά), βρέθηκε αρκετός κόσμος, σε ατμόσφαιρα χαλαρή, για καφέ και «πολιτικό πηγαδάκι».

Η περίοδος ενδείκνυται καθώς βρισκόμαστε άλλωσε λίγο πριν την τελική ευθεία καθώς η προεκλογική περίοδος κλείνει εντός 15 ημερών. Όσον αφορά πάντως τα περιφερειακά, η ατζέντα φαίνεται ότι… ξεκινά να διαμορφώνεται μετά τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου!

Ο συνδυασμός του νυν Περιφερειάρχη με τον οποίο ο Λυκούργος Σταυρουλόπουλος  συμπορεύθηκε σε αυτές τις εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είναι το… ακλόνητο φαβορί. 

Με καταγωγή και ιστορική αφετηρία το Σοποτό Καλαβρύτων, η οικογένεια του Λυκούργου (οι προπάτορες αδελφοί Κωνστάνταρος και Χριστόδουλος Σταυρουλόπουλος ήταν οπλαρχηγοί) έγραψε μερικές από τις πιο λαμπερές σελίδες της νεότερης ιστορίας της πόλης του Αιγίου, μέσα από την σταφίδα και το εμπόριο αλλά και την κοινωνική προσφορά η οποία άλλωστε έφτασε μέχρι και τα σκαλιά του δημαρχείου της πόλης.  

Ο Λυκούργος Σταυρουλόπουλος σήμερα ζει και εργάζεται στην Πάτρα, είναι στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής (ΕΥΔ-ΕΠ «Δυτικής Ελλάδας») της Περιφέρειας, με 20ετή εμπειρία στα ευρωπαϊκά προγράμματα, υπεύθυνος για επιδοτήσεις Επιχειρήσεων και Αγροτών μέσω ΕΣΠΑ.

Είναι προφανές ότι στόχος του είναι αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα που θα ανανεώσουν και θα εμπλουτίσουν την ομάδα του Νεκτάριου Φαρμάκη στην επόμενη θητεία της. Εφόσον βέβαια επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά για τα οποία πάντως η ομήγυρη, χθες, στο Jimmy’s Cafe ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη…

Μετά των θεμάτων και τα δημοτικά όπου, μετά την εκλογή των νέων δημάρχων, η περιφέρεια θα κληθεί να συνδράμει με πρόσωπα που διαθέτουν γνώση και εμπειρία!

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα