21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ψήφος εμπιστοσύνης από τους Αιγιώτες σε Ζαΐμη

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» στο Αίγιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του στην περιοχή.

Ο κ. Ζαϊμής, από τη θέση στην οποία βρέθηκε κατά την 4ετία που μας πέρασε ήταν ένας μεγάλος υποστηρικτής της πόλης αναλαμβάνοντας δράση μέσα από ην Περιφέρεια, προκειμένου να δοθούν λύσεις που ταλανίζουν τους συμπολίτες αλλά και να δρομολογηθούν σημαντικές παρεμβάσεις τις οποίες έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή. 

Ο Φωκίων Ζαΐμης είναι εν νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους» και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην περιοχή, όπως φάνηκε και από την ανταπόκριση που είχε η συγκέντρωση έκανε στην πόλη, σε δημόσιο μάλιστα χώρο εκδηλώσεων.

Με σύνθημα «Η αρχή έγινε. Συνεχίζουμε δυναμικά» ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της Π.Δ.Ε. κατέθεσε το όραμά του για την περιοχή αλλά και το αύριο της Δυτικής Ελλάδας το οποίο περιλαμβάνει, όπως και την τετραετία που πέρασε, υψηλούς στόχους αλλά και σημαντικές διεκδικήσεις.

Από τους πολλούς συμπολίτες που τίμησαν την πρόσκληση που τους απεύθυνε, ξεχωρίσαμε τους Χρήστο Γούτο, τον υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και άλλα στελέχη, πολιτικά αλλά και στο δήμο όπως η Ελισάβετ Πίκουλα – Μπότσαρη, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Αγγελόπουλος κα.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα