24.1 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος: Έδωσε πρώτες βοήθειες σε γυναίκα που λιποθύμησε!

Ακούραστος και ασταμάτητος αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη, ο ιατρός Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος.

Ο κ. Ζησιμόπουλος παρευρέθη στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου με αφορμή τον εορτασμό της 59ης επετείου Επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ηλικιωμένη γυναίκα λιποθύμησε και ο κ. Ζησιμόπουλος – ο οποίος σημειωτέον εκ πεποιθήσεως βρίσκεται πάντα ανάμεσα στο πλήθος και δεν επιδιώκει να βρεθεί στις πρώτες σειρές – έσπευσε να παράσχει Α’ Βοήθειες.

Με την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του, η ηλικιωμένη κυρία ανέκτησε τις αισθήσεις της και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ το οποίο εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί.

Όπως φαίνεται από στιγμιότυπα της ΕΡΤ2 (που κάλυπτε σε ζωντανή μετάδοση τη Θεία Λειτουργία) ο κ. Ζησιμόπουλος παρέμεινε δίπλα στην παθούσα μέχρις ότου την παρέλαβε ο διασώστης του ΕΚΑΒ. Οι παριστάμενοι έσπευσαν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν για την άμεση παρέμβαση και ο ίδιος ανέφερε: “Έκανα απλά το καθήκον μου ως ιατρός και ως άνθρωπος”.

Για πολλοστή φορά ο κ. Ζησιμόπουλος απέδειξε ότι φέρει βαρύ βιογραφικό το οποίο μετουσιώνει σε πράξη κάθε φορά που απαιτείται. ΄Βιογραφικό, ικανότητες, δεξιότητες και δράσεις οι οποίες αποτελούν εχέγγυο για μια άκρως επιτυχημένη πορεία και στον Αυτοδιοικητικό στίβο στον οποίο επιδεικνύει εξίσου μεγάλη μαχητικότητα.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα