24.1 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Το σπιράλ ανοίγεται παντού στην Πάτρα!

Καθημερινές οι επισκέψεις σε φορείς και περιοδείες του Πέτρου Ψωμά

Δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, το σπιράλ συνεχίζει σε καθημερινή βάση τις επισκέψεις σε φορείς της πόλης και περιοδείες σε κάθε γωνιά της πόλης. Το σπιράλ ανοίγεται παντού!

Την περασμένη εβδομάδα πολυπρόσωπες αντιπροσωπείες του σπιράλ, με επικεφαλής  , με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Πέτρο Ψωμά, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και τις Διευθύνσεις Κτηνιατρικής, Περιβάλλοντος, Χωροταξικής, Περιβαλλοντικής & Αγροτικής Πολιτικής, τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, την Τοπική Ομάδα Υγείας – ΤΟΜΥ Άνω Πόλης, την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, το Σύλλογο Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών του Πανεπιστημίου Πατρών, το TAXI Express και την Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλετιστών.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι περιοδείες σε οικισμούς και γειτονιές της πόλης, όπως Άνω Πόλη, οι πλατείες Ομόνοιας και Μαρούδα, Βούντενη, Άνω Καστρίτσι και Ρίο, στην διάρκεια των οποίων ο Πέτρος Ψωμάς και τα μέλη της παράταξής του, υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί-τοπικοί σύμβουλοι, ήρθαν σε επαφή με τους δημότες, ακούγοντας ζητήματα που τους απασχολούν και διανέμοντας το έντυπο πρόγραμμα της παράταξης για την πενταετία 2023-2028.

Αποκορύφωμα το πρωινό του Σαββάτου, που αφιερώθηκε σε περιοδεία μελών του σπιράλ στη νότια Πάτρα με διανομή έντυπου προεκλογικού υλικού και μια βόλτα πολυπληθούς ομάδας της παράταξης στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά, που είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και συνομιλήσει με εκατοντάδες δημότες.

Οι περιοδείες και επισκέψεις του σπιράλ θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια των υπόλοιπων δύο εβδομάδων, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σε καθημερινή βάση και το εκλογικό κέντρο, στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Πατρέως, όπου καθημερινά 5:00-6:00μ.μ. ο Πέτρος Ψωμάς είναι εκεί για να μιλήσει να συζητήσει με δημότες για κάθε ζήτημα που τους απασχολεί.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα