26.6 C
Aigio
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Η ανοχή έφτασε στο τέλος! Αγρότες- οικοδόμοι-γιατροί – συνταξιούχοι, καθηγητές! Όλοι στους δρόμους!

Σε έναν μεγάλο αγώνα με κοινή επιδίωξη την οργανωμένη  διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους , συγκεντρώθηκαν  λίγο μετά τις 11 το πρωί στην Τριγωνη πλατεία, οι Οικοδόμοι Αιγίου, ο Αγροτικός Σύλλογος Μπακόπουλος- Ντρίνιας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, η Β’ ΕΛΜΕ Αχαΐας και οι εργαζόμενοι  σε αναστολή του Νοσοκομείου Αιγίου,  για εκφράσουν την αγανάκτηση τους για όλα αυτά που βιώνουν.
Οι τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείο, τα αγροτικά θέματα, το ενεργειακό, οι υπέρογκες αυξήσεις στις οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι συμπολίτες μας και πολλά άλλα γνωστά θέματα ουσίας, που ταλανίζουν τα νοικοκυριά ήταν  στο επίκεντρο των διεκδικήσεων.
Πρόεδρος Οικοδομών!
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου οικοδομών Αιγίου, Παναγιώτης Νυχτης ” τώρα είναι η ώρα οι εστίες της αντίστασης να πολλαπλασιαστούν να απλωθούν σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά, να ενωθούν σε ένα μεγάλο ποτάμι καταδίκης της πολιτικής που ευθύνεται για τα προβλήματα που βιώνουμε”.
Χωρίς το Εργατικό κέντρο!
Μιλώντας στο aigiovoice.gr εξέφρασε την αγανάκτησή του που σε μια πορεία όπου συμμετέχουν τόσοι σύλλογοι, οργανωμένα, δεν υπήρχε υποστήριξη  από το εργατικό κέντρο.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, “έπρεπε να βρίσκεται στο πλάι μας, να πρωτοστατεί , αφού αυτός είναι ο ρόλος του, να προστατεύει τα συμφέροντα μας και τις διεκδικήσεις μας”.
Αμέσως μετά τη συγκέντρωση και την ολοκλήρωση των ομιλιών,  ακολούθησε πορεία  προς τα Ψηλά Αλώνια.

Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος.
Όπως είπε στο aigiovoice.gr πρόκειται για αγώνες και διεκδικήσεις που μας αφορούν όλους. Σήμερα όλοι θα έπρεπε να έχουμε αφήσει τις πολυθρόνες μας και να βρισκόμαστε στο πλευρό αυτών που μας έχουν ανάγκη. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα  των σωματείων της περιοχής μας,  που σε μεγάλο βαθμό συμπίπτουν με  τα προβλήματα του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας( όπως πχ  λογαριασμοί ενέργειας καύσιμα κλπ).
Ζητούμε από την κυβέρνηση περισσότερη αρωγή και φροντίδα.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα