20.7 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Aίγιάλεια: Διαρρήκτες άνοιξαν αρτοποιείο της περιοχής!


Μπροστά σε μια  δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Αρτοποιείο Παπαϊωάννου, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, που  βρήκαν την πόρτα σπασμένη  και το ταμείο να λείπει.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου και διενεργεί τις απαραίτητες έρευνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες,  από τις κάμερες του καταστήματος διακρίνονται οι διαρρήκτες και όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για Ρομά.
Ο Ανδρέας Παπαϊωάννου παρά την ταραχή δε ξέχασε να ευχαριστήσει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όλους όσους του συμπαραστάθηκαν αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Γράφει χαρακτηριστικά:
Δυσάρεστη έκπληξη η διάρρηξη σήμερα στο Αρτοποιείο μας.
Είναι πραγματικά να παγώνει το αίμα σου, βλέποντας την πόρτα του μαγαζιού σου ανοιχτή, σπασμένη, και ένα ταμείο να λείπει από τη θέση του. Δεν θα σταθώ στους δράστες θα σταθώ όμως σε όλο τον κόσμο πού στο άκουσμα τις διάρρηξης έτρεξε να μας συμπαρασταθεί. Θα σταθώ επίσης στα παιδιά που εργάζονται στο μαγαζί μας τα οποία πραγματικά ένιωσαν στεναχώρια σαν να ήταν δικό τους μαγαζί και πραγματικά είναι μία ανακούφιση για την οικογένειά μου.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αιγίου που από το πρώτο λεπτό και με αστραπιαίες κινήσεις βρέθηκε κοντά μας με επαγγελματισμό και ανθρώπινη συμπεριφορά.
Το aigiovoice.gr εκφράζει  τη  βαθιά του λύπη για το συμβάν που φέρει και πάλι στην επικαιρότητα το πάγιο αίτημα της προστασίας των περιουσιών μας  και την ελλιπή στελέχωση της τοπικής αστυνομίας έτσι ώστε να αποτρέπονται τέτοια περιστατικά. 

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα