17.4 C
Aigio
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Τώρα φταίνε κάποιοι κομματικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι…

   

Εντός των κομματικών τειχών φαίνεται ότι θέλει να μεταφέρει τη συζήτηση για την, οριακή έστω, ήττα του κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Γούτος. 

Μέσα από κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και πριν… αλέκτωρ φωνήσαι τρις, φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο Ιούδας. Που δεν είναι ένας αλλά όλοι μαζί “προδότες του κόμματος” οι οποίοι, κατά τους “ιστορικούς του πολιτικού παρόντος”, προτίμησαν, για κάποια λίγα αργύρια ή “σταυρουδάκια”, να ταχθούν με την παράταξη του Καλογερόπουλου.

Αναφέρεται μάλιστα ότι οι αποκαλύψεις θα γίνουν με όνομα και επώνυμο κατά την επικείμενη κομματική συναγωγή στην Πάτρα.

Το ερώτημα είναι πως αποκομίζει προσωπικά ο κ. Γούτος, μετά από μια διπλή ήττα από τον k. Καλογερόπουλο, αυτές τις… γραφές; Θεωρεί ότι μπορεί να βρεθούν και να ονομαστούν πρόσωπα ως «εξιλαστήρια θύματα» ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους;

Έχει αλλάξει η στρατηγική του να εμφανιστεί ως υπερκομματικός ενόψει των εκλογών του 2028; Μήπως απλά θέλει να… σφάξει δημόσια κόκορα που λαλούσε τ’ άσχημα από τα ανοιχτά παράθυρα, στο διπλανό κοτέτσι; Για να μην παραδεχτεί ότι υπάρχουν εσωτερικές ευθύνες;

Είναι προφανές ότι πριν φτάσει στην οριακή διαφορά του β΄ γύρου, κατά τον ά γύρο όπου είχαμε και τις Περιφερειακές κάλπες, χάθηκαν πολλά και κατά βάση μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ότι, το πάθημα του 2019, είχε γίνει μάθημα.

Τώρα μπορεί να «φταίνε» κάποιοι κομματικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Υπάρχει, προς απάντηση, η σιωπή αλλά και η λύση να πάρει έγκαιρα αποστάσεις από το αίμα αθώων σε μια κομματική σφαγή!      

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα