18.5 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Συλλαλητήριο στο Κέντρο του Αιγίου για τη Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία από το ΚΚΕ


Συλλαλητήριο κατά της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Αιγίου , την Τρίτη το απόγευμα 1η Μαρτίου.
Με κόκκινες σημαίες και με συνθήματα που καταδικάζουν τον πόλεμο, τα μέλη του ΚΚΕ έδωσαν τους στίγμα στις οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις αυτής της σύγκρουσης. Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρουν:
Η απάντηση υπέρ των συμφερόντων του λαού μας δε βρίσκεται στο να συστρατευθούμε σαν λαός και χώρα με τον ένα ή τον άλλο ιμπεριαλιστικό πόλο. Το δίλημμα δεν είναι ΗΠΑ ή Ρωσία, ΝΑΤΟ η Ρωσία. Η εργατική – λαϊκή πάλη πρέπει να χαράξει αυτοτελή γραμμή μακριά από όλα τα αστικά και ιμπεριαλιστικά σχέδια
Μπροστά στο νέο έγκλημα η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: Κυρίαρχοι είναι μόνο οι λαοί που πρέπει να καταδικάσουν τις αστικές τάξεις και κυβερνήσεις των χωρών τους, οι οποίες τους οδηγούν στη σφαγή, τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Ρωσία, παντού. Να σταματήσει αμέσως η συμμετοχή και η εμπλοκή της Ελλάδας. Να κλείσουν τώρα οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις στη χώρα μας. Να δυναμώσει η πάλη για αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα