20.8 C
Aigio
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Από τους επόμενους λογαριασμούς οι μειώσεις στα τέλη

” Η πρόταση που διαμορφώθηκε για τα δημοτικά τέλη και με την σύμφωνη γνώμη της Οικονομικής Υπηρεσίας ψηφίστηκε από όλους πλην της παράταξης” Παπακωνσταντινόπουλου. Αυτό δήλωσε σε σχετικό ερώτημα του aigiovoice.gr η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Μαρία Γιδά με αφορμή τον τελικό καθορισμό τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το τρέχον έτος.
Για το ίδιο θέμα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης υποστήριξαν πως πράγματι ” ψηφίστηκε η διορθωμένη εναλλακτική πρόταση της αντιπολίτευσης ” που εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία ωστόσο δεν ήταν αυτή που αρχικά υποστήριξε η δημοτική αρχή και έφερε προς ψήφιση στην Οικονομική Επιτροπή.
Όπως και να έχουν τα πράγματα το βέβαιο είναι ότι υπάρχει απόφαση με ενισχυμένη πλειοψηφία που θα επιφέρει μικρές αλλά υπολογίσιμες μειώσεις στα δημοτικά τέλη σε μια εποχή που οι λογαριασμοί ρεύματος αποτελούν το σοβαρότερο πρόβλημα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Οι καταναλωτές θα αρχίσουν να βλέπουν μικρές μειώσεις στον λογαριασμό των δημοτικών τελών από τους επόμενους μήνες καθώς η απόφαση πρέπει να εγκριθεί από την Περιφέρεια και μετά να ενσωματωθεί στους λογαριασμούς ρεύματος.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα