23.5 C
Aigio
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img

ΠΑΤΡΑ: Ιστορική συνάντηση Παλαίμαχων – Πατρινοί κόντρα σε Πειραιώτες για συγκέντρωση τροφίμων και ιατρική ενημέρωση!

Ρεπορτάζ: Του Αχιλλέα Ροδίτη

Παλαίμαχοι Πατρών εναντίον Παλαίμαχων Πειραιά ήταν ο τίτλος της ιστορικής ποδοσφαιρικής συνάντησης που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της πόλης. Στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής διοργάνωσης στην οποία έλαμψαν με την παρουσία τους παλιές δόξες των γηπέδων, όπως, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Αρδίζογλου κ.α..

Ο αγώνας έγινε μετά από σκέψη του προέδρου του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πατρών, Τάκη Λαμπρόπουλου, ενώ ο αγώνας και η συγκέντρωση τροφίμων συνδυάστηκαν και με την πραγματοποίηση Ιατρικής ημερίδας, με θέμα την Άσκηση στη Μέση Ηλικία, τους πιθανούς κινδύνους και τους τρόπους πρόληψης.

Σε αυτήν μάλιστα προσδόθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των ομιλητών.

Ο πρώτος εκ των οποίων ήταν ο δημοφιλής Έλληνας Ορθοπεδικός και πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, Λάκης Νικολάου. Ο οποίος ενημέρωσε τους παλιούς συμπαίκτες τους και το νεότερο σε ηλικία κοινό, για τις “Συνήθεις κακώσεις”.

Αλλά και ο Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου του Ρίου, Περικλής Νταβλούρος που με τη σειρά τους ανέπτυξε την ομιλία αναφορικά με την Άσκηση στη Μέση Ηλικία από τη Σκοπιά του Καρδιολόγου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Όσο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα, με την Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά παρατάχθηκαν οι:

Νίκος Κασάρχος, Σταύρος Μπάκας, Αντώνης Κανέρης, Άγγελος Κοτσαπαναγιώτης, Τάκης Τριανταφύλλου, Γιάννης Μαγγίνας, ΧρήστοςΑρδίζογλου, Θέμης Μαυροειδής, Νίκος Πετρόπουλος, Αργύρης Μαγιάτης, Δημήτρης Μπαρέλης, Κώστας Μπάκας, Πέτρος Βιδάλης, Κώστας Βαλσαμής, Βασίλης Ιωαννίδης, Μιχάλης Σαμπάνης, Γιώργος Ξανθόπουλος, Ματθαίος Σορώτος, Γιώργος Κάντζαρης και Κανέλλος Τσίρμπας (πρόεδρος της Ένωσης).

Και με τους Παλαίμαχους της Πάτρας οι:

Γιώργος Βέρρας, Νίκος Γκουλής, Σπύρος Αθανασόπουλος, Γρηγόρης Πλιάτσικας, Βασίλης Συριόπουλος, Χρήστος Καραπίτσος, Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος, Γιάννης Δελαπόρτας, Αντώνης Αγγελόπουλος, Νεκτάριος Σκόνδρας, Γιάννης Φορτώσης, Γρηγόρης Κατσαίτης, Νίκος Αποσκίτης, Κώστας Γιαννέτας, ΔημήτρηςΧαρίτος, Παναγιώτης Κάντζαρης, Γιώργος Σακελαρόπουλος, Νίκος Χαρδαλιάς, Κώστας Μήλας, Φώτης Δούβρης και Γιώργος Αποστολόπουλος.

Διαιτητές ήταν οι: Γιώργος Κονδυλόπουλος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος και Ανδρέας Λελάκης.

ΤΟ ΣΚΟΡ

Ο αγώνας έληξε βρήκε νικητές τους Πατρινούς. Και μάλιστα, με σκορ 4 – 3. Τα γκολ πέτυχαν:

Για τους Πατρινούς οι: Σπύρος Αθανασόπουλος (2 γκολ), Χρήστος Καραπίτσος και Δημήτρης Χάριτος από ένα γκολ. Ενώ για την Ένωση Πειραιά, σκόρερ ήταν οι:

Για τους Πειραιώτες οι: Γιάννης Μαγγίνας, Θέμης Μαυροειδής και Νίκος Πετρόπουλος.

Σίγουρα, όμως, νικητές αναδείχθηκαν αμφότεροι οι παλαίμαχοι παίκτες καθώς από την ιστορική τους αυτή συνάντηση κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν αμέτρητες τσάντες με τρόφιμα, ρούχα και άλλα απαραίτητα είδη τα οποία θα δοθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της Πάτρας.

Την διοργάνωση στήριξαν τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και ο Δήμος Πατρέων που μάλιστα παραχώρησε το στάδιο και την αίθουσα του “Αλέκα Σιούλη” για την πραγματοποίηση της Ιατρικής ημερίδας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα