24.5 C
Aigio
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ψήφισμα Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αιγιάλειας για τον θάνατο του Δημάρχου και Προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Καλογερόπουλου

Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Αιγιάλειας συνεδρίασε σήμερα σε έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση και αποφάσισε  να εκδώσει το παρόν ψήφισμα σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του Δημάρχου και Προέδρου του ΔΣ Δημήτρη Καλογερόπουλου, που μέσα από την μακρόχρονη διαδρομή του, τίμησε με το ήθος του, την προσήλωσή του και τη πίστη του τις αξίες, το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την απώλεια του αείμνηστου Δημάρχου και Προέδρου στους οικείους του εκλιπόντος, που με την προσφορά του τίμησε τον τόπο και την κοινωνία του Δήμου Αιγιαλείας.

Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο κτίριο της ΔΕΥΑ κατά τη διάρκεια του τριήμερου πένθους.

Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην Εξόδιο Ακολουθία.

Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ΕΚΑΜΕ ΑΙΓΙΟΥ,  στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και στο γηροκομείο της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας “ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ”

Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.

Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τοπικό Τύπο και την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ

Αίγιο, 11/10/2024